Yodrak Salakjai

Yodrak Salakjai (Thai: ยอดรัก สลักใจ), dhèwèké miyos tanggal 8 Februari 1956 ing Phichit, Thailand lan dheweke seda dina 9 Agustus 2008 ing Bangkok, Thailand, inggih aktris lan penyanyi Thailand.[1][2][3]

Yodrak Salakjai
Asma wiyosan Niphon Plaiwan
Miyos (1956-02-08) 8 Fèbruari 1956 (umur 65)
Phichit, Thailand
Séda 9 Agustus 2008(2008-08-09) (umur 52)
Bangkok, Thailand
Asma sanès Aew
Pakaryan Aktris, Penyanyi
Taun aktif 1975-2008

KaryaBesut

MusikBesut

  • Jam Jai Doo
  • Mareng Mai Ma Ying
  • Sam Sib Yang Jaew
  • Jakkayan Khon Jon
  • Aao Nae

RéferènsiBesut