Lokasi Zeewolde ing Walanda

Zeewolde iku gemeente ing propinsi Flevoland, Walanda. Gemeente iki ambané 268,97 km² lan duwé padunung sing cacahé ana 20.124 jiwa (1 November 2007).

Pranala njabaBesut


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
 

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda