Tuduhaké menu pokok
Provincie Flevoland
Flag of Flevoland.svg Flevoland wapen.svg
Gendéra Flevoland Lambang Flevoland
Flevoland position.svg

Flevoland ing Walanda

Katrangan cekak
Kutha krajan Lelystad
Jembar:

 - Lemah
 - Banyu


1.419 km²
993 km²

Padunung

 - Cacah
 - Kapadhetan


365.301 jiwa
257/km²

Gemeente 6
Babagan administratif

2018-P12-Flevoland.jpg

Flevoland iku provinsi ing Walanda. Kutha krajané Lelystad. Provinsi iki provinsi sing anom dhéwé ing Walanda. Keputusané dijupuk ing 27 Juni 1985 lan ditindakaké ing 1 Januari 1986. Flevoland iku wewengkoné mèh kabèh banyu sing digaringaké (basa Walanda: polder) kejaba rong manten pulo cilik: Urk lan Schokland.

GemeenteBesut