Provincie Flevoland
Flag of Flevoland.svg Flevoland wapen.svg
Gendéra Flevoland Lambang Flevoland
Flevoland position.svg

Flevoland ing Walanda

Katrangan cekak
Kutha krajan Lelystad
Jembar:

 - Lemah
 - Banyu


1.419 km²
993 km²

Padunung

 - Cacah
 - Kapadhetan


365.301 jiwa
257/km²

Gemeente 6
Babagan administratif

2018-P12-Flevoland.jpg

Flevoland iku provinsi ing Walanda. Kutha krajané Lelystad. Provinsi iki provinsi sing anom dhéwé ing Walanda. Keputusané dijupuk ing 27 Juni 1985 lan ditindakaké ing 1 Januari 1986. Flevoland iku wewengkoné mèh kabèh banyu sing digaringaké (basa Walanda: polder) kejaba rong manten pulo cilik: Urk lan Schokland.

GemeenteBesut

 

  1. Almere
  2. Dronten
  3. Lelystad
  4. Noordoostpolder
  5. Urk
  6. Zeewolde



 
Gemeente ing provinsi Flevoland
 

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda