27 Juni punika dinten ingkang kaping 178 utawi 179 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

26 Juni – 27 Juni – 28 Juni