Tuduhaké menu pokok
Gemeente Lelystad
Flag of Lelystad.svg Lelystad wapen.svg
Gendéra Lelystad Lambang Lelystad

LocatieLelystad.png

Lelystad ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Flevoland
Jembar: 765,39 km²
Padunung: 73.116 jiwa (1 Januari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.lelystad.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Margreet Horselenberg

Lelystad iku gemeente ing propinsi Flevoland, Walanda. Lelystad iku uga kutha krajan propinsi Flevoland. Gemeente iki sing gedhé dhéwé ing Walanda, dideleng saka jembaré.

Sejarah cekakBesut

Lelystad sing jenengé tegesé kutha Lely lan dijenengaké miturut Dr. Ir. C. Lely didegaké ing 28 September 1967. Banjur ing 1 Januari 1980 dadi sawijining gemneente.

Pranala njabaBesut