Zwiebelkuchen

Zwiebelkuchen ( Jerman kanggo "trikatuka cake") iku salah sawijining olahan gurih Jerman siji-kulit trikatuka cake digawe saka steamed bawang, diced daging babi, krim, lan caraway wiji ing salah siji Ragi keuangan utawa ragi keuangan. [1]

Zwiebelkuchen
Zwiebelkuchen 1.JPG
Zwiebelkuchen in a sheet pan
JinisPie
Panggonan asalGermany
Woworan pokokYeast or leavened dough, onions, bacon, cream, caraway seeds
Buku masakan: Zwiebelkuchen  Médhia: Zwiebelkuchen

ReferensiBesut