Tuduhaké menu pokok

13 Mèi punika dinten ingkang kaping 133 utawi 134 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

12 Mèi-13 Mèi-14 Mèi