Tuduhaké menu pokok

13 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 13 November)

13 November punika dinten ingkang kaping 317 utawi 318 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut