Tuduhaké menu pokok

13 Oktober punika dinten ingkang kaping 286 utawi 287 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

12 Oktober-13 Oktober-14 Oktober