Tuduhaké menu pokok

14 Oktober punika dinten ingkang kaping 287 utawi 288 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

13 Oktober-14 Oktober-15 Oktober