Tuduhaké menu pokok

15 Oktober punika dinten ingkang kaping 288 utawi 289 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

14 Oktober-15 Oktober-16 Oktober