Tuduhaké menu pokok

16 Oktober punika dinten ingkang kaping 289 utawi 290 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

15 Oktober-16 Oktober-17 Oktober