Tuduhaké menu pokok

17 Oktober punika dinten ingkang kaping 290 utawi 291 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • HUT Paskhas TNI AU

Uga delengenBesut

16 Oktober-17 Oktober-18 Oktober