Tuduhaké menu pokok

19 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 19 November)

19 November punika dinten ingkang kaping 323 utawi 324 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut