Tuduhaké menu pokok

22 Agustus punika dinten ingkang kaping 234 utawi 235 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2012 -Lindhu mawi kakiyatan 5,7 SR ngguncang Pulo Simeulue.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    21 Agustus – 22 Agustus – 23 Agustus