25 Novèmber

tanggal

25 November punika dinten ingkang kaping 329 utawi 330 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit