4 Dhésèmber

tanggal
(Kaelih saka 4 Desember)

4 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 338 utawi 339 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

3 Dhésèmber – 4 Dhésèmber – 5 Dhésèmber