Aeng Panas, Pragaan, Sumenep

Aeng Panas iku désa ing Kacamatan Pragaan, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Aeng Panas
Désa
Aeng Panas kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Aeng Panas
Aeng Panas
Aeng Panas kapernah ing Jawa Wétan
Aeng Panas
Aeng Panas
Aeng Panas kapernah ing Indonésia
Aeng Panas
Aeng Panas
Koordhinat: 7°05′46″S 113°41′06″E / 7.09599°S 113.68497°E / -7.09599; 113.68497Koordhinat: 7°05′46″S 113°41′06″E / 7.09599°S 113.68497°E / -7.09599; 113.68497
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanPragaan
Kodhe laladan
administrasi
35.29.11.2013

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Pragaan, Sumenep