Ambulu, Jember

kacamatan ing Kabupatèn Jember, Indonésia

Ambulu iku kacamatan ing Kabupatèn Jember.[1]

Ambulu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiAmbulu
Ambulu kapernah ing Jawa Wétan
Ambulu
Ambulu
Ambulu kapernah ing Indonésia
Ambulu
Ambulu
Koordhinat: 8°22′52″S 113°36′25″E / 8.3812°S 113.60694°E / -8.3812; 113.60694Koordhinat: 8°22′52″S 113°36′25″E / 8.3812°S 113.60694°E / -8.3812; 113.60694
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
Kodhe laladan
administrasi
35.09.12

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.