Andøy

Andøy punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Andøy
Désa ing Nurwègen
Gendéra Andøy
Gendéra
Coat of arms of Andøy
Coat of arms
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut