Ayana Jihye Moon ( lair ing Korea Selatan, 28 Dhésèmber 1995; umur 24 taun ) yaiku seleb lan model saka Korea. [1] Dheweke iku wong mualaf nalika saiki misuwur ing kalangan wanita Muslim, utamane ing Indonesia lan Malaysia. Ayana mutusake melu agama Islam amarga dheweke minat ing Timur Tengah. Ayana saiki aktif ing dunya hiburan Indonesia lan Malaysia.

Ayana duwe adhi sing jenenge AydinMoon sing uga saiki bisa uga dadi mualaf. Lan wis bisa pasa Ramadhan pisanan taun iki.

IklanBesut

  • Wardah (wiwit taun 2018)
  • Luwak White Koffie 2018 Game Asia
  • Pocari Kringet Ramadhan 2019

Ndeleng ugaBesut

CathetanBesut