Bèji, Pasuruan

kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan, Indonésia

Bèji iku kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Bèji
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBeji
Bèji kapernah ing Jawa Wétan
Bèji
Bèji
Bèji kapernah ing Indonésia
Bèji
Bèji
Koordhinat: 7°35′57″S 112°44′39″E / 7.59926°S 112.74403°E / -7.59926; 112.74403Koordhinat: 7°35′57″S 112°44′39″E / 7.59926°S 112.74403°E / -7.59926; 112.74403
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.13

Padhèsan / KalurahanBesut

  • Baujeng
  • Beji
  • Cangkringmalang
  • Gajahbendo
  • Glanggang
  • Gunung Gangsir
  • Gunungsari
  • Kedungboto
  • Kedungringin
  • Kenep
  • Ngembe
  • Pagak
  • Sidowayah
  • Wonokoyo



RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)