Papan Anggegana Internasional Sultan Syarif Kasim II

Papan Anggegana Internasional Sultan Syarif Kasim II (IATA: PKUICAO: WIBB) inggih punika salah satunggaling papan anggegana ingkang dumunung ing Kota Pekanbaru lan saderengipun gadhah nama Papan Anggegana Simpang Tiga. Papan Anggegana punika gadhah wiyar 321,21 ha. Saperlu nyambut PON XVII nalika taun 2012, papan anggegana punika dipunwiyaraken malih saéngga saged nampung pesawat ingkang langkung ageng. Papan Anggegana punika ugi dados home-base kanggé Skuadron Udara 12 TNI AU.

Tempat keberangkatan papan anggegana Sultan Syarif Kasim II

SajarahBesut

Papan anggegana Sultan Syarif Kasim II (SSK. II) Pekanbaru minangka papan anggegana tilas sajarah saking jaman kamardikan nglawan penjajah Walanda lan Jepang. Nalika punika dipunsebut “Landasan Udara” ing pundit landasan punika taksih wujud lemah ingkang dipunratakaken lan dipun-ginakaken minangka Pangkalan Militer.

Nalika taun 960 pamaréntah ngoperasikaken papan anggegana punika dados papan anggegana perintis lan ngewahi nama saking Landasan Udara dados “Pelabuhan Udara Simpang Tiga”. Nama Simpang Tiga kapendhet amargi lokasinipun wonten ing tiga margi persimpangan inggih punika margi pinuju Kota Madya Pekanbaru, Kabupatèn Kampar lan Kabupatèn Indragiri Hulu. Adedasar Rapat Kepala Kantor Perwakilan Departemen Perhubungan tanggal 23 Agustus 1985 nama Pelabuhan Udara Simpang Tiga pun gantos dados Papan Anggegana Simpang Tiga wiwit tanggal 1 September 1985.

Nalika tanggal 1 April 1994 Papan Anggegana Simpang Tiga kagabung kaliyan Manajemen ingkang dipunkelola déning PT. Angkasa Pura II (Persero). Lan dipunsebut kanthi Kantor Cabang Papan Anggegana Simpang Tiga, ingkang samangke gantos nama dados Papan Anggegana Sultan Syarif Kasim II ingkang katetepaken lumantar putusan Présidhèn No.Kep.473/OM.00/1988-AP II tgl. 4 April 1998 lan dipunresmikaken déning Présidhèn Républik Indonésia, Abdurrahman Wahid, tanggal 29 April 2000.[1]

Maskapé Penerbangan dan penumpangBesut

Punika minangka pratélan penerbangan ingkang miber wonten ing mriki (data per Dhésèmber 2012):

Perusahaan montor maburParanTerminal
AirAsia Kuala Lumpur-KLIA International
Batavia Air Jakarta-Soekarno Hatta Domestik
Firefly Kuala Lumpur-Subang Internasional
Garuda Indonésia Jakarta-Soekarno Hatta, Domestik
Indonésia AirAsia Bandung, Medan Domestik
Mandala Airlines Jakarta-Soekarno Hatta, Medan (wiwit 14 Fèbruari 2013)Domestik
Mandala Airlines Singapura-Changi (wiwit 14 Fèbruari 2013)Internasional
Lion Air Batam, Jakarta-Soekarno Hatta, Medan Domestik
Pelita Air Service Dumai, Jakarta-Halim Perdana Kusuma Domestik
Pacific Royale Airways Batam [2] Domestik
SilkAir Singapura-Changi [3] International
Sky Aviation Batam [4], Jakarta-Soekarno Hatta [4], Tanjungpinang Domestik
Sky Aviation Malaka Internasional
Sriwijaya Air Jakarta-Soekarno Hatta, Medan Domestik
Wings Air Batam, Jakarta-Soekarno Hatta, MedanDomestik
Wings Air Malaka Internasional

StatistikBesut

Penerbangan tersibuk keluar dari Papan Anggegana Sultan Syarif Kasim II berdasarkan frekuensi[butuh sitiran] [5][6]
Peringkat Tujuan Frekuensi
(Mingguan)
Maskapé penerbangan
1 20px Jakarta, Majalengka 112 Garuda Indonésia, Lion Air, Sriwijaya Air, Sky Aviation
2 20px Batam, Majalengka, Manado, Barjamasin 63 Wings Air, Pacific Royale Airways, Sky Aviation, Sriwijaya Air
3 20px Medan 24 Lion Air, Sriwijaya Air, Indonésia AirAsia
4 20px Dumai, Majalengka, Cirebon-Cakrabhuana, Manado, Jakarta Wétan 14 Pelita Air Service
5   Melaka 8 Wings Air, Sky Aviation
6   Kuala Lumpur-KLIA 7 AirAsia
7 20px Bandung 7 Indonésia Air Asia
8 20px Tanjung Pinang 7 Sky Aviation
9   Singapura 5 SilkAir
10   Kuala Lumpur-Subang 5 Firefly

Cathetan sukuBesut

NjabaBesut