Bangilan, Tuban

kacamatan ing Kabupatèn Tuban, Indonésia

Bangilan iku kacamatan ing Kabupatèn Tuban.[1]

Bangilan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBangilan
Bangilan kapernah ing Jawa Wétan
Bangilan
Bangilan
Bangilan kapernah ing Indonésia
Bangilan
Bangilan
Koordhinat: 6°57′37″S 111°42′38″E / 6.96036°S 111.71055°E / -6.96036; 111.71055Koordhinat: 6°57′37″S 111°42′38″E / 6.96036°S 111.71055°E / -6.96036; 111.71055
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTuban
Kodhe laladan
administrasi
35.23.03

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)