Tuduhaké menu pokok
Gréja Ortodoks Banja Luka
Lublana9.jpg

Banja Luka (Sirilik: Бања Лука) iku siji kutha kang dumunung ing sisih lor Bosnia-Herzegovina. Kutha iki minangka kutha gedhé dhéwé kaloro ing nagara iku. Kutha iki minangka kutha krajan de facto Republika Srpska. Kutha iki sing ndunungi cacahé 210.000 jiwa (2006) lan jembar wewengkon 15 km².

Kutha kembarBesut

Pranala njabaBesut