Bantureja, Ngantang, Malang

désa ing Indonésia

Bantureja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Bantureja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanturejo
Bantureja kapernah ing Kabupatèn Malang
Bantureja
Bantureja
Bantureja kapernah ing Jawa Wétan
Bantureja
Bantureja
Bantureja kapernah ing Indonesia
Bantureja
Bantureja
Koordhinat: 7°52′31″S 112°21′58″E / 7.87538°S 112.36622°E / -7.87538; 112.36622Koordhinat: 7°52′31″S 112°21′58″E / 7.87538°S 112.36622°E / -7.87538; 112.36622
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.