Bekasi Kulon, Bekasi

kacamatan ing Kutha Bekasi, Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bekasi {{{nama dati2}}}]]

Bekasi Kulon, Bekasi
Nagara Indonésia

Bekasi Kulon (Basa Indonésia: Bekasi Barat), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

PadésanBesut

Kutha Bekasi