Bendha, Magetan

kacamatan ing Kabupatèn Magetan, Indonésia
(Kaelih saka Bendo, Magetan)

Bendha iku kacamatan ing Kabupatèn Magetan.[1]

Bendha
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBendo
Bendha kapernah ing Jawa Wétan
Bendha
Bendha
Bendha kapernah ing Indonésia
Bendha
Bendha
Koordhinat: 7°39′11″S 111°26′04″E / 7.65312°S 111.43455°E / -7.65312; 111.43455Koordhinat: 7°39′11″S 111°26′04″E / 7.65312°S 111.43455°E / -7.65312; 111.43455
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMagetan
Kodhe laladan
administrasi
35.20.10

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.