Tuduhaké menu pokok

Kabupatèn Magetan

kabupatèn ing provinsi Jawa Wétan, Indonésia

Kabupatèn Magetan (Carakan: ꦑꦧꦸꦥꦠꦺꦤ꧀ꦩꦒꦼꦠꦤ꧀, Pegon: كَبُڤَتَينْ مَڬٚتَنْ), iku kabupatèn ing Jawa Wétan, kutha Madiun iku kutha krajan kabupatèné. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 688,85 km².

Magetan
كَبُڤَتَينْ مَڬٚتَنْ
ꦑꦧꦸꦥꦠꦺꦤ꧀ꦩꦒꦼꦠꦤ꧀
Kabupatèn
Lambang Magetan.jpg
Lambang
Sesanti: Memayu Hayuning Bawana Suka Ambangun
ꦩꦼꦩꦪꦸꦲꦪꦸꦤꦶꦁꦧꦮꦤꦱꦸꦏꦲꦩ꧀ꦧꦔꦸꦤ꧀
Locator kabupaten magetan.png
Pernahé Magetan ing Jawa Wétan
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Wétan
Kutha krajanKutha Madiun
Pamaréntahan
 • BupatiDrs. H. KRA Sumantri Noto Adinagoro, M.M.
 • Wakil BupatiSamsi, S.T.[1]
Laladan
 • Gunggung688.85 km2 (265.97 sq mi)
Cacah warga (Sènsus 2015)
 • Gunggung821,000
 • Pepadhet1,200/km2 (3,100/sq mi)
Bebrayan
 • WongJawa.
 • BasaJawa lan Indonesia
 • KepercayanIslam, Kristen Protestan, Hindu, Katulik, Buddha
Zona wektuWIK (UTC+7)
Kodhe laladan(+62) 351
Plat montorAE
Situs wèbwww.magetankab.go.id
(ing basa Indonésia)

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Magetan dumados saking 17 kacamatan. Kacamatan-Kacamatanipun inggih punika:

Ugi pirsaniBesut

Pranala njabaBesut