Lémbéyan, Magetan

(Kaelih saka Lambeyan, Magetan)

Lémbéyan iku kacamatan ing Kabupatèn Magetan.[1]

Lémbéyan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLembeyan
Lémbéyan kapernah ing Jawa Wétan
Lémbéyan
Lémbéyan
Lémbéyan kapernah ing Indonésia
Lémbéyan
Lémbéyan
Koordhinat: 7°45′08″S 111°24′21″E / 7.75218°S 111.40572°E / -7.75218; 111.40572Koordhinat: 7°45′08″S 111°24′21″E / 7.75218°S 111.40572°E / -7.75218; 111.40572
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMagetan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)