Lémbéyan, Magetan

kacamatan ing Kabupatèn Magetan, Indonésia
(Kaelih saka Lambeyan, Magetan)

Lémbéyan iku kacamatan ing Kabupatèn Magetan.[1]

Lémbéyan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLembeyan
Lémbéyan kapernah ing Jawa Wétan
Lémbéyan
Lémbéyan
Lémbéyan kapernah ing Indonesia
Lémbéyan
Lémbéyan
Koordhinat: 7°45′08″S 111°24′21″E / 7.75218°S 111.40572°E / -7.75218; 111.40572Koordhinat: 7°45′08″S 111°24′21″E / 7.75218°S 111.40572°E / -7.75218; 111.40572
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMagetan
Kodhe laladan
administrasi
35.20.03

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.