Bluto, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia

Bluto iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Bluto
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBluto
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°06′13″S 113°46′31″E / 7.10371°S 113.7753°E / -7.10371; 113.7753Koordhinat: 7°06′13″S 113°46′31″E / 7.10371°S 113.7753°E / -7.10371; 113.7753
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.05

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.