Bodø

Bodø punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Bodø
Désa ing Nurwègen
Bodø-Hafen-16-2019-gje.jpg
Gendéra Bodø
Gendéra
Coat of arms of Bodø
Coat of arms
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut