Candhirengga, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Candhirengga iku kalurahan ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Candhirengga
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCandirenggo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°52′45″S 112°39′45″E / 7.87912°S 112.66257°E / -7.87912; 112.66257Koordhinat: 7°52′45″S 112°39′45″E / 7.87912°S 112.66257°E / -7.87912; 112.66257
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.1015

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.