Cibadhak, Sukabumi

kacamatan ing Kabupatèn Sukabumi, Indonésia

Ciwarak iku kacamatan ing kabupatèn Sukabumi, Jawa Kulon.

Cicantayan
Kacamatan
Peta sukabumi.jpg

Petha dunungé Kacamatan Cicantayan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSukabumi
Pamaréntahan
 • Camat-
Kapadhetan/km²

Profil PamaréntahanBesut

Pamérangan AdministratifBesut

Kacamatan Ciwarak iki dumadi saka désa ya iku:

SajarahBesut

Profil LaladanBesut

Wates WewengkonBesut

GéografisBesut

DhémografiBesut

TransportasiBesut

PotènsiBesut

PertanianBesut

PerkebunanBesut

WisataBesut

Cithakan:Ciwarak, Sukabumi