Ciniru, Kuningan

kacamatan ing Kabupatèn Kuningan, Indonésia

Ciniru iku kacamatan ing kabupatèn Kuningan, Jawa Kulon Indonésia.

Ciniru
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènKuningan
Pamaréntahan
 • CamatDrs. Dadi Hariadi
Kapadhetan/km²

PadésanBesut

Tapel wates WewengkonBesut

Pratélan désa lan jumlah pendhudhuk ing kacamatan CiniruBesut

No Désa Laki-laki Perempuan Total Cacah Pendhudhuk
1 Ciniru 652 703 1.355
2 Cijemit 1.176 1.213 2.389
3 Gunungmanik 601 574 1.175
4 Pinara 549 589 1.138
5 Cipedes 2.702 2.600 5.302
6 Pamupukan 1.138 1.132 2.270
7 Rambatan 425 414 839
8 Longkewang 552 495 1.047
9 Mungkaldatar 1.705 1.729 3.434
TOTAL 9.500 9.449 18.949

Produk MisuwurBesut

Data IndustriBesut

Kesenian lan Budaya Khas LaladanBesut

  • Gembyung
  • Calung

Obyek WisataBesut

  • Gowa Walet
  • Padusan Ciuyah
  • Watu Eskot
  • Situs Pasarean Buyut Saur