Tuduhaké menu pokok

Kabupatèn Kuningan

kabupatèn ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia
Kabupatèn Kuningan
Lambang Kuningan.jpg
Lambang Kuningan
Sesanti: "Rapih Winangun Kerta Raharja"
300px
Dina Dadi: 1 September 1498
Kutha krajan:Kuningan
Bupati: H. Aang Hamid Suganda
Wakil Bupati: H. Aan Suharso
Jembar
 -Total:

1.178,58 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

32 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-1.073.000 (2003)
+/-911 jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Sunda lan Basa Indonésia

Kabupatèn Kuningan iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.178,58 km² utawa hèktar.

GéografiBesut

108°23-108° 47 Bujur wétan lan 6°45-7°13 Lintang kidul

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Kulon