Daging cincang

Daging cincang yaiku olahan kang bisa dicampur saka disigar pepe woh, roh disaring lan rempah-rempah, lan kadhangkala Suet daging sapi, daging sapi, utawa venison . Wiwitane, mincemeat mesthi ngemot daging . [1] Akeh resep modern sing ngemot suet daging sapi, sanajan cara nyingkat sayuran asring digunakake ing panggonane. Varian mincemeat ditemokake ing Australia, Kanada, Selandia Baru, Eropa sisih lor, Irlandia, Afrika Selatan, Inggris lan Amerika Serikat . Ing konteks liyane, mincemeat nuduhake daging cincang utawa gandum .

Pai Mince diisi mincemeat

ReferensiBesut

  1. "mincemeat". Oxford English Dictionary (édhisi ka-Online). Oxford University Press. (Kudu langganan utawa dadi anggota pabukon umum Karajan Manunggal.)