Dasuk, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia

Dasuk iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Dasuk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDasuk
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 6°54′47″S 113°49′24″E / 6.91296°S 113.82327°E / -6.91296; 113.82327Koordhinat: 6°54′47″S 113°49′24″E / 6.91296°S 113.82327°E / -6.91296; 113.82327
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.14

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.