Dhéngkol, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Dhéngkol iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Dhéngkol
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDengkol
Dhéngkol kapernah ing Kabupatèn Malang
Dhéngkol
Dhéngkol
Dhéngkol kapernah ing Jawa Wétan
Dhéngkol
Dhéngkol
Dhéngkol kapernah ing Indonesia
Dhéngkol
Dhéngkol
Koordhinat: 7°54′28″S 112°42′25″E / 7.90769°S 112.70685°E / -7.90769; 112.70685Koordhinat: 7°54′28″S 112°42′25″E / 7.90769°S 112.70685°E / -7.90769; 112.70685
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.