Dmitry Medvedev

Dmitry Anatolyevich Medvedev (Ruslan Дми́трий Анато́льевич Медве́дев) (lair 14 September 1965 ing Leningrad (saiki Saint Petersburg)) iku présidhèn Ruslan sing kapilih ing tanggal 2 Maret 2008. Dhèwèké diarepaké dilantik ing tanggal 7 Mèi 2008.

Dmitry Anatolyevich Medvedev

Дмитрий Анатольевич Медведев
Victory Day Parade 2008-20.jpg
Medvedev, 2008
Présidhèn Ruslan
Wiwit linggih
7 Mèi 2008
MahamantriVictor Zubkov
Kang sadurungéVladimir Putin
Rerincèn dhiri
Lair (1965-09-14) Sèptèmber 14, 1965 (umur 56)
Leningrad, Uni Soviet
Parté pulitikIndependen (formal)[1]
Didukung:
Ruslan Bersatu
Ruslan Adil
Parté Agraris
Kekuatan Sipil
SisihanSvetlana Medvedeva (née Linnik)
AnakIlya Medvedev
AlmamaterUniversitas Negeri Leningrad
PanggaotaPolitikus
Manajer
Pengacara
AgamaOrtodoks Ruslan[2][3]
Sana jaringan(ing basa Ruslan) Situs web resmi
Dmitry Medvedev

Cathetan sukuBesut