Driji manis
Hand - Ring finger.jpg
Driji manis (dibunderi).
Latin digitus annularis

Driji manis iku driji kapapat ing tangan manungsa, dumunung ing antaraning driji tengah lan jenthik. Driji manis iki uga diarani digitus medicinalis, driji kapapat, digitus annularis, digitus quartus, utawa digitus IV ing anatomi.

Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Pranala njabaBesut

Pirsani informasi ngenani Driji manis ing KamusWiki.