Driji tengah
Middle finger BNC.jpg
Driji
Latin digitus medius

Driji tengah (utawa driji dawa iku driji ing tangan manungsa, dumunung ing antarané driji panuding lan driji manis. Driji tengah iki uga diarani sriji katelu, digitus medius, digitus tertius, "digitus infamous", utawa digitus III jronin anatomi. Uga diarani panunggul, ulujari, nyaka, panika lan panalika.

Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik