Dungkek, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia

Dungkek iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Dungkek
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDungkek
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 6°58′10″S 114°04′14″E / 6.96947°S 114.07042°E / -6.96947; 114.07042Koordhinat: 6°58′10″S 114°04′14″E / 6.96947°S 114.07042°E / -6.96947; 114.07042
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.18

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.