Gadhungan, Wedhi, Klathèn

désa ing Indonésia

Gadhungan iku désa ing Kacamatan Wedhi, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Gadhungan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGadungan
Gadhungan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gadhungan
Gadhungan
Gadhungan kapernah ing Jawa Tengah
Gadhungan
Gadhungan
Gadhungan kapernah ing Indonésia
Gadhungan
Gadhungan
Koordhinat: 7°45′01″S 110°34′50″E / 7.7502°S 110.58054°E / -7.7502; 110.58054Koordhinat: 7°45′01″S 110°34′50″E / 7.7502°S 110.58054°E / -7.7502; 110.58054
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanWedhi
Kodhe laladan
administrasi
33.10.03.2013

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)