Wedhi, Klathèn

Wedhi iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Wedhi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWedi
Wedhi kapernah ing Jawa Tengah
Wedhi
Wedhi
Wedhi kapernah ing Indonésia
Wedhi
Wedhi
Koordhinat: 7°46′18″S 110°36′01″E / 7.77174°S 110.60017°E / -7.77174; 110.60017Koordhinat: 7°46′18″S 110°36′01″E / 7.77174°S 110.60017°E / -7.77174; 110.60017
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.03

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)