Trotok, Wedhi, Klathèn

Trotok iku désa ing Kacamatan Wedhi, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Trotok
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTrotok
Trotok kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Trotok
Trotok
Trotok kapernah ing Jawa Tengah
Trotok
Trotok
Trotok kapernah ing Indonésia
Trotok
Trotok
Koordhinat: 7°46′28″S 110°36′46″E / 7.77438°S 110.61269°E / -7.77438; 110.61269Koordhinat: 7°46′28″S 110°36′46″E / 7.77438°S 110.61269°E / -7.77438; 110.61269
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanWedhi

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)