Kalitengah, Wedhi, Klathèn

Kalitengah iku désa ing Kacamatan Wedhi, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Kalitengah
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalitengah
Kalitengah kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kalitengah
Kalitengah
Kalitengah kapernah ing Jawa Tengah
Kalitengah
Kalitengah
Kalitengah kapernah ing Indonésia
Kalitengah
Kalitengah
Koordhinat: 7°45′19″S 110°34′25″E / 7.75534°S 110.57369°E / -7.75534; 110.57369Koordhinat: 7°45′19″S 110°34′25″E / 7.75534°S 110.57369°E / -7.75534; 110.57369
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanWedhi
Kodhe laladan
administrasi
33.10.03.2012

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)