Pesu, Wedhi, Klathèn

désa ing Indonésia

Pesu iku désa ing Kacamatan Wedhi, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Pesu
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPesu
Pesu kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pesu
Pesu
Pesu kapernah ing Jawa Tengah
Pesu
Pesu
Pesu kapernah ing Indonésia
Pesu
Pesu
Koordhinat: 7°46′34″S 110°34′44″E / 7.77599°S 110.57901°E / -7.77599; 110.57901Koordhinat: 7°46′34″S 110°34′44″E / 7.77599°S 110.57901°E / -7.77599; 110.57901
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanWedhi
Kodhe laladan
administrasi
33.10.03.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)