Ganding, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia

Ganding iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Ganding
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGanding
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°02′07″S 113°42′14″E / 7.03538°S 113.70386°E / -7.03538; 113.70386Koordhinat: 7°02′07″S 113°42′14″E / 7.03538°S 113.70386°E / -7.03538; 113.70386
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.10

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.