Gayam, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia

Gayam iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Gayam
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGayam
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°08′11″S 114°20′21″E / 7.13639°S 114.3393°E / -7.13639; 114.3393Koordhinat: 7°08′11″S 114°20′21″E / 7.13639°S 114.3393°E / -7.13639; 114.3393
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.20

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.